Hoppa till sidans innehåll

Läjesgauet


Läjesgauet 2018 – sommarens största händelse på västkusten!
Gauet går alltid av stapeln lördag i vecka 32 och i år innebär det den 11/8. Tyvärr är alla platser redan fullbokade, men det går bra att sätta upp sig på väntelista genom att maila This is a mailto link.
Liksom tidigare år erbjuder vi en trevlig promenad, runt de allra finaste delarna av Läjet. Alltså överallt. Cirka tio kilometer, helt i eget tempo, där laget består av 4-7 personer. Ni kommer att ställas inför de vanliga momenten:
- En sinnrik och noga genomtänkt poängpromenad med 20 helt ogooglebara frågor och problemlösningar. Att välja rätt Gau-kamrater kan här vara helt avgörande.
- Sex utmanande och skrattretande aktivitetsstationer. Här sätts de festa kända, och några okända, mänskliga egenskaper på prov. Tanken är att det ska fnnas något som passar alla i laget. Man väljer vid varje station ut de fyra lagmedlemmar som man tror bäst kan lösa aktiviteten.

Ungefär halvvägs har vi grillarna tända åt er, ni tar själva med något eget att lägga på glöden. Ni pausar så länge ni själva känner för det, och vandrar sedan vidare. Många lag tar egna fikaraster utmed vägen, tiden i mål är helt oviktig för resultatet. Packa med andra ord både fika och dryck i ryggsäcken.
På nyöppnade Joels Brygga kan ni ta ett vätskestopp utmed vägen. Restaurangen håller baren öppen för passerande lag under promenaden, där man vid behov är välkommen in för en paus på verandan.
Startavgiften på 100 kr per deltagare betalas på Ankarvallen. Som vanligt sätter vi en åldersgräns på 18 år, främst med tanke på det som många väljer att fylla termosen med.
För frågor eller mer info:
Mail: This is a mailto link
Tel 0340-67 12 03

 

Uppdaterad: 14 MAJ 2018 12:25
Skribent: Sofia Svensson
Epost: Adressen Gömd

 

 Varbergs Sparbank

 

Intersport 

 

 

     Adidas logo

 

Läjeskliniken1

 

SimplicityLogo

 

 

 

 swt_paper_logo

 

 Spara

Spara

Postadress:
Träslövsläge IF
Box 2
43203 Träslövsläge

Kontakt:
Tel: 0340-41168
Fax: 0340-41168
E-post: This is a mailto link

Se all info