Föreningen - Träslövsläge IF - IdrottOnline Klubb

Föreningen

Träslövsläge IF är idrottsföreningen i det mest expansiva området av Varbergs kommun. Det märks tydligt i vår ”lilla klubb” där ungdomsgrupperna blir fler och större för varje säsong.

2010 räknar vi att passerar 750 medlemmar, så vår lilla förening är inte så liten längre. Att verksamheten fungerar så bra som den gör och att vi skapar en meningsfull sysselsättning på fritiden för ortens ungdomar måste vi tacka våra otroligt energiska och duktiga ideella ledare för. Våra verksamhetsgrenar är fotboll, innebandy och gymnastik - både för stora och små.

Det är en stor och tuff utmaning vi har framför oss, att skapa så bra förutsättningar som möjligt för klubbens aktiva med de resurser som vi har. På Ankarvallen finns idag en idrottshall, en fullstor fotbollsplan och 2 st 7-mannaplaner.

Vår ambition är att Ankarvallen skall vara en naturlig samlingsplats med en gemytlig stämning och där alla är välkomna att delta i aktiviteterna eller heja fram våra lag!

Vill ni vara med och stödja vår verksamhet så bli gärna medlem i föreningen. Du kan också prenumerera på Bingolotto och/eller Sverigelotten för att stödja vår förening. Lotterna köper du på ICA Ankaret här i Träslövsläge. Samtidigt kan du passa på att delta i de poängpromenader vi anordnar höst och vår, med start och mål i affären.

Vi ses på Ankarvallen eller i Ankarhallen!

/Träslövsläge IF

Uppdaterad: 26 MAJ 2018 22:17