Läjesgauet

Lajkers_ELJ3287
Vinnare Läjesgauet 2014 - Lag Lajkers. Grattis!
Bilder från dagen finns på FotoEvaLenas blogg.
_______________________________________________________

Skonnegau?
Tro femtan vi skomm!
Läjesgauet lördag 13/8 2016

Årets upplaga av sommarens största händelse på västkusten.
Läjesgauet, går som alltid av stapeln på lördagen i vecka 32.
I år innebär det den 13/8. Välkommen in med anmälan av ditt eller dina lag, men gör det fort.
Vi har i år satt en övre gräns på antalet deltagande lag på 150 stycken, som vi nu redan börjar närma oss.
Lördagen den 13/8 gauome.

Liksom tidigare år erbjuder vi en trevlig promenad, runt de allra fnaste delarna av Läjet. Alltså överallt. Cirka tio kilometer, helt i eget tempo, där laget består av 4-7 personer. Ni kommer att ställas inför de vanliga momenten:
- En sinnrik och noga genomtänkt poängpromenad med 20 helt ogooglebara frågor och problemlösningar. Att välja rätt Gau-kamrater kan här vara helt avgörande.
- Sex utmanande och skrattretande aktivitetsstationer. Här sätts de festa kända, och några okända, mänskliga egenskaper på prov. Tanken är att det ska fnnas något som passar alla i laget. Man väljer vid varje station ut de fyra lagmedlemmar som man tror bäst kan lösa aktiviteten.

Ungefär halvvägs har vi grillarna tända åt er, ni tar själva med något eget att lägga på glöden. Ni pausar så länge ni själva känner för det, och vandrar sedan vidare. Många lag tar egna fikaraster utmed vägen, tiden i mål är helt oviktig för resultatet. Packa med andra ord både fika och dryck i ryggsäcken.
Även i år kan vi i samarbete med Hamnbryggan erbjuda ett vätskestopp utmed vägen. Restaurangen håller baren öppen för passerande lag under promenaden, där man vid behov är välkommen in för en paus på verandan. Startavgiften på 100 kr per deltagare betalas på Ankarvallen. Som vanligt sätter vi en åldersgräns på 18 år, främst med tanke på det som många väljer att fylla termosen med.

Tveka inte, anmälan till:
tel 0340-671203

Hjärtligt välkomna!