Ny förlust - Träslövsläge IF - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Ny förlust

2018-06-01 23:05
för A. Nu med 0-4 mot vår bottenkonkurrent Centern
  • Uppdaterad: 2018-06-01 23:08

En ny förlust. Denna gången med 4-0 mot Centern. Vi är på väg rakt ner i sexan och jag har ingen lust att gå på linjen. Sker det så ser jag mig nog efter annat att göra. Matchen som sådan var inte helt bortkastad men det funkar inte med en stelopererad 45-åring i mål som hade så ont så ont från matchminut fyra. Tony skulle sparka iväg en boll eller vad det var och något gick sönder på honom. Men Tony ger sig inte i första taget och kämpar vidare. När de gör 3-0 kan Tony inte lyfta benet och bollen rullar in. Asså, detta funkar inte. Daniel L hoppar in istället för Tony i den 58 minuten. Då har vi en avbytare. En avbytare i en A-lags match och 8 stycken på senaste träningen. Vi lägger ner det här och lämnar WO resten av säsongen. Varför håller vi på? Vad är det för mening? Nä, Gif, BoIS, Tvååker är bättre val.  

Synd om Samuel, Marcus och William. Läjesbor som verkligen vill att Läjet ska lyckas. Både för egen del och för det faktumet att de är Läjesbor. Jag tycker att alla tre gör en bra match. Det är William som ordnar vår straff och ligger bakom ett jättefint anfall i början av andra. Ett anfall som om Adam kunnat avsluta på ett blivit mål. Det är Samuel som passar fram Adam. Jättefint och jag tycker så synd om dem.

Annars är jag på rätt gott humör när matchen startar fast vi endast har en och en halv avbytare, det är jättevarmt, en stelopererad 45-åring i mål etc. Det är jag inte längre. En stor eloge och mitt djupaste beröm och respekt för er som ställde upp. Må ingen skugga falla över er. Det är ljusår bättre än någon som inte ville vara med för han inte ville sitta på bänken. Det är så jobbigt med sådana som tror sig vara större eller förmer än alla andra. Nä, vi lägger ner det här med fotboll knuten till Svenska Fotbollsförbundet och satsar på korpen istället för den som vill. Asså, finns inget intresse för spel i olika divisioner så är det svårt att skapa ett. Bättre då de som har mycket för sig bildar ett korp-lag och de unga med framtiden för sig går till andra klubbar.

Orkar knappt skriva något. Det är så tråkigt. Bollinnehav ungefär 35/65 till dem. Det var kul att se de unga spela. Synd att de inte var fler och vi är inte ofarliga… Eller de är rätt dåliga men vi har inget flyt. Hade vi haft flyt och satt vår straff precis före halvtidsvilan så hade vi t.o.m. kanske kunnat vinna. Vi har en hörna i andra där bollen verkligen dansar på deras mållinje. Den chansen plus kanske någon till. När de ser att Tony är skadad skjuter de på allt och har både ribbskott och stolpskott. Hade de inte varit så odugliga så hade det lätt, mycket lätt slutat 8-0. Det om jag räknar deras klara målchanser som inte ens jag hade bränt. 

Nä, nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och spela golf. På söndag är det ny match. Undra vilken av följande rubriker det blir på den analysen: ”Förlust” eller ”WO”.  Är det någon idé och tvätta all tvätt från idag? Eller det hade varit käckt med en eftermiddagsrunda för en gångs skull. 

Skribent: Otto Georgsson
Epost: Adressen Gömd

STORT TACK TILL VÅRA
HUVUDSPONSORER

 

 Varbergs Sparbank

 

...OCH TILL VÅRA
ÖVRIGA SPONSORER

Spara

Postadress:
Träslövsläge IF
Box 2
43203 Träslövsläge

Kontakt:
Tel: 0340-41168
Fax: 0340-41168
E-post: This is a mailto link

Se all info