Ny förlust - Träslövsläge IF - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Ny förlust

2018-06-12 23:14
2-6
  • Uppdaterad: 2018-06-12 23:14

Okej! Vi förlorar igen men denna gången kunde jag se och känna ett större ”Go” i laget. Och vi ställer bara upp med en avbytare, 47-årige Björn Linde som såg detta som första och sista chansen att få spela tävlingsmatch med sin son Jacob. Med en halvtimme kvar bytte otränade David som var stel sedan träningen igår och Björn och Jacob fick spela ihop. Den sista halvtimmen vinner vi med 2-1 skulle jag tro. Eller när Peter går ut och David kommer in igen så kommer det ett inlägg som David trycker in efter lite kalabalik i deras straffområde. Tyvärr betyder det bara 1-6 till dem men strax efter gör Samuel 2-6 efter ett tjusigt skott i krysset. ”-Det var bra krut i det skottet.” sa Peter glatt på bänken.

  Annars börjar deras målproduktion redan i andra minuten. En boll lyras in väldigt högt. De studsar en gång och en Derome-spelare gör en fontanell-nick och bollen går över Lukas som är lite på mellis. Ett flyt mål. Men sedan kommer två mål som vi gör åt dem. Vi 2-0 stannar alla upp och väntar på att Abit ska blåsa. Han blåser inte och Derome-spelaren kan lätt rulla in 2-0. Före det målet har vi varit så nära i en dryg halvtimme. Samuel gånger två och Pilstrand hade en boll inne men då var det offside. Anton R fick beröm av motståndar-bänken för sitt hem-jobb. Den såg man inte komma. Deras ytterback, Mattias Karlsson, löper sig fri från en bit in på egen planhalva med Anton hack i häl. Anton springer förbi Matte och tar bollen strax före eget straffområde. Jag känner Matte, hyvens kille. Han skulle ha med mig in hos några trillingar i Onsala en gång för länge sedan. Det var på väg till en bortamatch mot något gäng på Rydets idrottsplats och vi letade bara lite hastigt… Eller om jag släppte av honom hos trillingarna? Minns inte riktigt men kul var det medan vi letade oss fram mellan husen. *ha, ha, ha* Skulle tro att på fredag kommer han likt som idag att spela ytterback till vänster för att komma runt och gå på eget avslut. Matte har gjort många mål det sista.

  Sedan gör de 3-0 precis före halvtidsvilan. I halvlek analyserar vi och kommer fram till att det är på tok för stora siffror då mer parten av halvleken varit vår. Eller tar man bort första kvarten och sista 10 så är det vi som skapar.

  När vi kommer ut till andra ser det annorlunda ut. Spelet från första finns där inte riktigt. De ligger på och har bytt många. I deras lag är många A-lagsspelare och jag undrar om inte de var 17 man. Fast undra om det går att lägga till mer än 16 på fogis. Struntsamma, de har bytt mycket och börjar bäst. 4-0 gör dem i den 49 minuten, 5-0 i den 50 minuten och 6-0 51 minuten. Efter den kallduschen blir spelet mer och mer avslaget tills då Peter går ut och David in. ;) Nä, skämt å sido. Vändningen i spelet kommer tidigare än så. Visserligen har de en stor chans i den 54 då deras anfallare rundar Lukas men lägger bollen i burgaveln. Detta är i den 54 minuten men där ifrån kommer vi igen. Eller jag är osäker på tiderna. I alla fall gör David sitt mål efter deras jättechans och det hela avslutas med Samuels kanonskott. Tredje gången gillt för honom.

  Tycker nog att man of the match går till Samuel men Anton R glimrade till rätt många gånger. Anton gör mycket bra. Att få beröm från motståndarbänken för sitt hemjobb. Den är svårslagen när det gäller Anton, tror jag. Nä, lysande var det. Jag kommer också ihåg en nertagning och annat som var i den högre skolan.

Ingen gjorde bort sig och tänk om det hade stått oavgjort 1-1 eller vi lett i halvlek. Då hade de fått det svettigt. Det var inte långt borta, inte alls.     

Skribent: Otto Georgsson
Epost: Adressen Gömd

STORT TACK TILL VÅRA
HUVUDSPONSORER

 

 Varbergs Sparbank

 

...OCH TILL VÅRA
ÖVRIGA SPONSORER

Spara

Postadress:
Träslövsläge IF
Box 2
43203 Träslövsläge

Kontakt:
Tel: 0340-41168
Fax: 0340-41168
E-post: This is a mailto link

Se all info