Oavgjort! - Träslövsläge IF - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort!

2018-06-06 17:48
3-3 mot Väröbacka
  • Uppdaterad: 2018-06-06 17:48

Det bästa med denna match var Sjöhages kvittering i slutminuten tillsammans med Åse Crafts Aronssons rådig ingripande. Man of the match går till Åse och Annika. Hade inte de ställt upp hade klubben missat 2 500 kronor. Med tre kvart kvar till samling ringer jag Åse som då är på väg någonstans och förklarar läget.

-Vi har ingen som tar inträde eller som har öppet kiosken.  Kan du?

-Självklart, säger Åse.

Och tur var det för vädret blev utmärkt och publiken strömmade till.

Matchen då? Kanske ett litet steg framåt men jag är fortfarande lite "piss i motvind". Målar gärna fan på väggen och visst  startar vi svagt och spelar ängsligt. Deras ledningsmål kommer i den 9 minuten. Det är en hörna som nickas in. Inte oväntat och i linje med de senaste matcherna. Strax efter det slår Mårten en långboll till Forsberg som så när hittar Robin.  Det lyfter vårt spel… Eller då börjar vi spela bättre och här kanske vi såg något. Ett litet frö såddes. Ja, ja!Kvitteringen kommer i den 14 minuten. Det är Jens som nickar in Tillmans hörna. Vackert mål! I den 16 minuten har Väröbacka chans på chans som Lukas räddar både med tur och skicklighet.  Asså, Vår bästa period är sista 30 i första halvlek. 

Andra börjar hyggligt men i den 47 minuten slår Lukas en alldeles förlös passning som någon snappar upp och spelar in till en fri Väröbacka-spelare. Hur Sjöhage räddar den på mållinjen och får den över ribban vet jag inte. Ekis gör också en mycket kvalificerad brytning i först. Hade han inte gjort den så hade det blivit mål. De har förövrigt en boll inne som först godkänns av domare som mål men som efter protester blir frispark till oss. Det var en boll som tog på handen och linjedomaren vinkade men huvuddomaren såg inte handsen och blåste inte av. De flesta slutade spela utan han som gjorde mål. Lärdom: spela tills domaren blåser.

2-1 till oss kommer lite oförtjänt till oss om man ser till spelet. Det är Mårten som kommer fri med deras målvakt och kallt lobbar in bollen. Jättefint! Kvitteringen kommer någon minut därefter. I duell med en av våra mittbackar skjuter Väröbacka-spelaren mer på vinst och förlust och den letar sig in vid Lukas högra stolpe. Ledningsmålet kommer bara någon minut senare när en Väröbacka-spelare slår en lyra som kanske var menat som ett inlägg men den seglar över Lukas och in i mål. Lukas gör en lysande första halvlek men i andra är han inte så lyckosam. Det som är gott att se här är att vi inte helt tappar sugen. Visst, vi är otränade och känner knappt varandra eller hur vi löper. Vi är nog det lag i serien som är minst samspelt. Fast efter deras ledningsmål kämpar vi verkligen. Något vi kommer att ha nytta av i framtiden. Fröet som såddes kanske börjar gro!! Det vill säga om det inte blir bevattningsförbud. ;) När det nästan är slut blir det ett patenterat inkast av Mårten som någon skonsar och som Sjöhage petar in. Asså, Sjöhage gör mycket bra och han är öppen och trevlig. Mer än vad man kan säga om mig som är butter och introvert. Jag ska flytta till Örebro eller iallafall någonstans i gnällbältet för jag är mycket: "Det går inte" just nu. Jag ångrar mig. Jag byter man of the match till den alltid glade Joakim Sjöhage men det är tur för föreningen att vi har Åse. Jag skötte klockan som Åse fixat ström till.

Skribent: Otto Georgsson
Epost: Adressen Gömd

STORT TACK TILL VÅRA
HUVUDSPONSORER

 

 Varbergs Sparbank

 

...OCH TILL VÅRA
ÖVRIGA SPONSORER

Spara

Postadress:
Träslövsläge IF
Box 2
43203 Träslövsläge

Kontakt:
Tel: 0340-41168
Fax: 0340-41168
E-post: This is a mailto link

Se all info