Hoppa till sidans innehåll

Seger 6-1

24 MAR 2018 15:12
mot Torestorp/Älekulla
  • Skapad: 24 MAR 2018 15:12

Kallt och inget behagligt! Trots det kom det publik. Vi var väl runt 20 stycken och hade kiosken varit igång så kunde vi säkert krängt ett par liter varmt kaffe. Matchen var en match där man såg linjer och som inte alls var lika virrig som föregående. Vi fick se ett nytt ansikte i Pierre Tillman som har Läjet som moderförening. Han är visserligen född i Örebro-trakten, har jag för mig men spelade som liten med oss. Jag vet att han varit i BoIS och proffs i Indien och säkert på andra ställen med. Pierre kommer att bli en stor tillgång. Som i den 12 minuten när han slår en djupledare ut mot lill-Jocke som löper med bollen och slår in den till Forsberg som tyvärr missar skottet. 

I den 20 minuten kroppsfintar Marcus J bort sin motståndare som är beredd på att Marcus ska slå den ut på kanten. Istället vänder Marcus in mot mitten och passar Forsberg som snyggt passar Hannes som fint rullar den vid sidan om deras målvakt. I den 28 minuten klackar Forsberg fram Hannes som denna gång fintar ner och rundar målvakten. Det var jättefint! Torestorp/Älekullas första riktiga målchans kommer i den 40 minuten men skottet går utanför.

I paus konstaterar vi att detta löser sig nog bara vi fortsätter. Vissa instruktioner ges av vår tränar-trojka. Asså, vi har det jättebra beställt på tränarsidan och nu även två riktigt bra spelare som tagit med sig mycket från högre serier. Det måste vara hur utbildande, lärorikt och bra som helst för våra yngre. 

I den 48 minuten slår William ett inlägg som lill-Jocke får in på något sätt. Troligen var Forsberg inblandad med. Det var lite grötigt. I 66 kommer sätter lill-Jocke den så fint i bortre burgaveln på Forsbergs utspelning. 4-1 bjuder vi Torestorp/Älekulla på ser det ut som. Lite misstag. 5-1 gör Forsberg själv på frispark som han sätter fint i målvaktens nedre hörn och 6-1 gör lill-Jocke på en retur från Hannes petning.

Jag tycker det inte var något snack om saken någon gång. De var nummer mindre än oss och då är inte Olle Walin stor. Man of the match går till Johannes Forsberg och något som jag reagerade övert. Eller gör man ett mål och passar fram till fyra så är det svårt att bortse ifrån. Tar man bort Forsberg så tycker jag att Robin J gjorde en verkligt bra match. Och det var kul att höra hur alla tjötade. Vi kan säkert mer och bättre men det var ett lyft från Frillesås-matchen. Att positivt stryra eller ge beröm är inte dumt!! ;) Nä, det var en god seger i kallt väder

Skribent: Otto Georgsson
Epost: Adressen Gömd

STORT TACK TILL VÅRA
HUVUDSPONSORER

 

 Varbergs Sparbank

 

 

...OCH TILL VÅRA 
ÖVRIGA SPONSORER

 

Spara

Postadress:
Träslövsläge IF
Box 2
43203 Träslövsläge

Kontakt:
Tel: 034041168
Fax: 034041168
E-post: This is a mailto link

Se all info