Hoppa till sidans innehåll

Förlust 0-1

30 MAR 2018 16:18
mot Skrea IF
  • Skapad: 30 MAR 2018 16:18

Detta blir en knackig analys då jag inte sovit allt för mycket inatt och matchen som spelades mot Skrea inte var sanktionerad av Hallands fotbollförbund i så pass god tid att den kom in i min kommentators-app. Plus att det var lite kyligt men vaddå?? Det var ju kanonväder mot vad det brukar vara. Många är ute och går i det vackra vädret och några gick vägen om Ankarvallen. Vad fick de då se?

Jo, en kanonmatch i högt tempo med bland annat Daniel Larsson som mittback. Han bor nog i Lund och var/är bara hemma över påsken. Träningsintensiteten har nog varit låg i skåneland men vilken match han gör sett till förutsättningarna. Och vilka passningar han slog. Speciellt i andra. De skar som en varm kniv genom smör. Okej! De gör ett mål efter två minuter. Det är en frispark som styrs in av någon . Eller den tar på någon och ställer Lukas. Det efter att vi öppnat matchen med ett välplacerat skott. Lite förlöst dock så målvakten hinner dit men mycket välplacerat. Sedan gör de målet men matchen är jämn. De är glada och springer mycket och vi har många chanser. 

I 30 minuten ruffar någon på en av våra spelare i straffområdet och det markerar också slutet på en rad chanser där någon av oss drar på ett jätteskott som tyvärr fastnar på någon framför mål. Vi har mega-tryck och de måste trycka till någon. Det blir gult kort till dem och straff till oss. Hannes lägger den och missar. Eller den går strax till vänster om målvakten som lägger sig ner och nyper den. Det var ovanligt att se Hannes slå en sådan straff.

Precis före halvlek har vi två jättechanser. Alltså, det är vi som pressar dem och inte tvärtom. I början av andra nickar Robin A just över på en hörna. Efter 22 minuter går det snabbt. Hannes snyter åt sig bollen och driver upp, fintar utlägg på Lillis men drar sig innåt. Något som får alla Skrea-spelare att följa med och lämna bevakning på Lillis. Hannes passar Lillis som helt ren springer allt vad han kan ner till någon meter från deras kortlinje och slår en boll parallellt med den till Forsberg på bortre stolpen. Det går otroligt fort allting och Forsberg vinklar eller styr bollen centimeter utanför. Målet var annars helt öppet. En nanosekund snabbare och han hade lätt satt den.

Sedan gör vi fyra byten och det var nog tur för det började segt ut. Med ny energi kommer Mikael Pilsthrand, födelsedagsbarnet Amar Lovic, William Sjöberg och Olle Walin in. Några av Daniel Larssons "varm kniv genom smör"-passningar når Olle som är nära flera gånger. Även Amar är nära att snappa upp en lite förlöst slagen bakåtpassning men matchen slutar 1-0 till dem. "-Det var skönt med en rejäl genomkörare" sa någon av deras spelare till mig efter åt och det fick dem. En rejäl genomkörare!! Bra jobbat alla!!

Skribent: Otto Georgsson
Epost: Adressen Gömd

STORT TACK TILL VÅRA
HUVUDSPONSORER

 

 Varbergs Sparbank

 

 

...OCH TILL VÅRA 
ÖVRIGA SPONSORER

 

Spara

Postadress:
Träslövsläge IF
Box 2
43203 Träslövsläge

Kontakt:
Tel: 034041168
Fax: 034041168
E-post: This is a mailto link

Se all info