Hoppa till sidans innehåll

Seger 4-1

29 APR 2018 21:48
för B mot Löftadalen
  • Uppdaterad: 29 APR 2018 22:03

Så bra!! ;) Matchen är jämn och bra. Spelet likaså, jämnt och bra. Iallafall till en börja. God stämning på plan är det mesta hela tiden. Inte så hetsigt utan bra helt enkelt. De har två avbytare och vi en som vi aldrig använder. Det är samma elva som startar och avslutar matchen. Den som såg tröttast ut och som i utmattning gång efter annan dribblade med sina motständare som högerback var Isac Gavik. Merparten eller de flesta gånger i alla fall mot slutet blev han av med bollen och satte backlinjen i svårigheter. Många skällde på Gavik som egentligen inte är högerback utan mer forward. Han har alltid spelat så. I den 20 minuten ber Gavik mig om vatten. Robin springer över från avbytarsidan med två flaskor och Gavik nästan tömmer den ena. Efter 20 minuter! ;) I andra står han flera gånger och stödjer sig mot knäna. Isac Gavik är så trött så trött. Han sover gott i natt. Isac Gavik får också guldklockan för matchens prestation. Från egen planhalva och högerback tar han och driver upp bollen. Snubblar sig igenom deras mittfält och kläme mellan deras backar skjuter han… Otagbart för målvakten. Gaviks mål innebar 3-0 och var så fint. Den glädjen och det vrålet som Gavik utstöter förlåter honom många gånger för sitt något riskabla agerande som högerback.

Man of the match är svår att utse. Om man tar bort Gavik vill säga men gör man två mål och skjuter så hårt att returen på skottet far ut till en fri Anton Rickardsson som med några kyliga dragningar sätter bollen så blir man ”Man of the match” i en sport där målet är att göra fler mål än motståndaren. Eller säg så här: vi malde ner dem. De har några bra perioder i början av första och runt deras dråpliga mål i andra. En okontrollerad sammanslagning en bit upp i plan medför att bollen slås i en båge över 2 meter Jacob Aronsson och i stolpen. Den studsar ut och någon nickade den väl i ribban och sedan på någon innan bollen slutligen trycks dit av en Löfta-spelare. Då har det varit flera  vakuum-rensningar eller försök till rensningar utan att träffa bollen. Det hela såg mycket dråpligt ut. Det målet innebar 3-1 och då var de lite på gång men tystas slutligen av Anton Rs mål på Amars skott. Det målet blev jag också gladast för. Amars första mål är en löpduell som Amar vinner och så får han tån på bollen precis före den utrusande målvakten. Starkt!! Hans andra är hans snyggaste lite från sidan kommer han fri och skjuter en utsida i burgaveln. Om det första var starkt var detta snyggt och han kunde knappt gjort det lägligare. Hans far var nämligen och såg matchen! En match som förövrigt var rätt välbesökt. Vi var väl en 20 åskådare!! Bra jobbat alla! Det måste vara mycket roligare att spela inför publik.

Nä, vad kan man mer säga? Ja, förutom deras starka perioder var det vår match. Vi var det bollförande laget. Skulle tro att i possession var det 70/30 till oss. I slutet 80/20. I början 50/50. I slutet var alla jättetrötta, inte bara Gavik. Lagen var väldigt ihåliga men vad annat var det att vänta. Flera av oss var det ju länge sedan vi tränade. Det var en riktigt go kämparinsats och alla, och då menar jag verkligen alla, ska vara ordentligt stolta över sin prestation. Och jag är inte ensam om att tycka det. Svår-flirtade Thord tyckte med det var en liten trevlig match!

Skribent: Otto Georgsson
Epost: Adressen Gömd

STORT TACK TILL VÅRA
HUVUDSPONSORER

 

 Varbergs Sparbank

 

 

...OCH TILL VÅRA 
ÖVRIGA SPONSORER

 

Spara

Postadress:
Träslövsläge IF
Box 2
43203 Träslövsläge

Kontakt:
Tel: 034041168
Fax: 034041168
E-post: This is a mailto link

Se all info