Hoppa till sidans innehåll

Seger 3-2

13 AUG 2018 22:50
för B på bortaplan mot Löftadalen.
  • Uppdaterad: 13 AUG 2018 22:52

Som vi möter med A på söndag klockan 14.00 men vid denna match var det ingen bra start. Eller det vi kan lära oss något av är att samling, laddning och uppvärmning är väldigt viktigt för prestationen. Man måste komma i rätt mode för att prestera bra. Bort från det dagliga surret på jobbet och landa, prata med grabbarna, få instruktioner, värma upp. Alltså släppa allt och fokusera. Det var där vi brast idag av skäl som ingen kan göra något åt. De hade troligen ungefär samma problem fast det var på deras hemmaplan. De behövde inte åka tre kvart. Många kom direkt från jobbet. Nyhlin till matchstart, Jens, Thommie och David tjugo minuter före. Till samling timmen före matchstart kom Hannes, Isac, Marcus och Peter. Inget optimalt på något sätt men det var det bästa vi kunde göra.

Och matchen börjar okoncentrerat från vår sida. Spelet haltar. Vi har fått order om att pressa unisont men det funkar dåligt. Mycket enmans-press. Dessutom är flera på annorlunda platser och Hugo gör sin första match i Läjes-tröjan. Och han gör det bra!! Kul att se. Fast behållningen från första halvlek var helt klart Thommies frisparkar. Rätt dålig match mot stora och tunga spelare på en långhårig plan. Inte riktigt vår grej. P16 hade egen match så bänken var Nyhlin och Gavik. Ja, ja! Första halvlek tar sig lite mot slutet och slutar 2-1 till oss efter att Isac passat David som satte 1-0 efter 6 minuter och de kvitterat i den 24 efter missförstånd och vi ökat på genom Davids andra mål där Hugo slog inlägget. Fast jag kan inte säga att första halvlek är bra. Helt död är den inte men avslagen kan jag tycka. Det var inte många andra bollar vi var först på. Vi var helt enkelt inte där och det tror jag berodde mycket på stressen före matchen. Ingen hann dra ett djupt andetag innan matchen var igång.

Halvtidsvilan var även den kort men gjorde att vi kunde ta ett nytt grepp. Hannes kanske hade känning av sin skada och Nyhlin ville inte in om han inte behövde så det blev inga byten i andra och den lilla ljusglimten av bra spel som fanns i slutet av första förstärktes i andra.

I 51 har David en i stolpen och Anton en i 64. Anton är irrationell och sånär överlistar han målvakten med ett bra skott i 78 minuten. Fast de trycker på och höjer tempot. Från att ha varit rätt kass är nu matchen bra. Det är en bra match. I 79 minuten gör Gavik 3-1 till oss på passning från David och då får de gamnackar. Att Mårten missar en kortpassning som går direkt till en Löfta-spelare som passar en annan som från två meter med helt öppet mål gör 3-2 innebär att vi får jobba även sista tio. De försöker å det grövsta och blir desperata, spelar vilt men vi är halv-kalla och rider ut det hela. Vinst 3-2 på bortaplan

Skribent: Otto Georgsson
Epost: Adressen Gömd

STORT TACK TILL VÅRA
HUVUDSPONSORER

 

 Varbergs Sparbank

 

 

...OCH TILL VÅRA 
ÖVRIGA SPONSORER

 

Spara

Postadress:
Träslövsläge IF
Box 2
43203 Träslövsläge

Kontakt:
Tel: 034041168
Fax: 034041168
E-post: This is a mailto link

Se all info