Hoppa till sidans innehåll

Seger med 3-1

10 AUG 2018 22:52
för A borta mot Astrio
  • Skapad: 10 AUG 2018 22:52

Det var den mest nervösa matchen i manna minne. Jag hade svårt att se att vi skulle klara kontraktet om vi förlorade mot dem som ligger sist. Nu låg vi näst sist och det är väldigt jämt men i alla fall. Vi hade ett lag som Grimeton framför oss och i senaste matchen kvitterar de på övertid. Jag tycker vi har haft så mycket missflyt denna säsong så hälften vore nog. Till dagens match lyckas vi bara skaka fram en avbytare. Laget på plan och avbytaren går inte av för hackor men en avbytare plus att vi tränat otroligt dåligt, detta var första matchen på höstsäsongen osv. Att planen såg ut som sju svåra år trodde jag skulle gynna oss. Dåliga förutsättningar brukar alltid gynna det sämre laget eller det laget som vill spela en destruktiv fotboll och dra ner på tempot fast jag hade fel. Det är återigen vi som drabbas hårdast. Första kvarten har vi 3-5 halvchanser som med en bättre plan givit oss frilägen. Jag är överraskad och helt nöjd med starten.

I den 18 minuten är Sjöhage helt klart på vår planhalva när passningen slås han tar emot den på deras i helt fritt läge och linjedomaren vinkar. Det var verkligen inte offside. Någon minut efter det har Astrio ett skott i stolpen och i den 25 slår David ett inlägg som går precis över deras mittback och som Sjöhage är så nära att skalla in. Jag tror det blir hörna på den chansen. Det var väl någon som nuddade den. Hörnan slås och nickas ut till Hannes som drar på en vänstervolley som sitter i krysset. Otroligt fint och lite ovanligt att vi leder. I den 32 minuten är det någon som ska rensa bort bollen och får dålig träff och träffar en medspelare och bollen studsar fram till en Astrio-spelare som skjuter otagbart för Mårten i mål. 1-1.

Efter det målet har de en verkligt bra period. Jag tycker de spelar rakare och har flyt eller är skickliga. Deras bästa period i matchen. Jag tänker att detta slutar aldrig väl. Lillis är så trött och har kramp och allt möjligt. Enligt egen utsago mötte han väggen eller om det var döden? William värmer upp för inhopp. Då ropar Sjöhage! –Jag vill vila!! Vem ska få bli avbytt?? Det blev Lillis. I halvlek görs vissa förändringar och Samuel kommer in på mitten och Ekis går ner som ytterback. Samuel ska vara på mitten tycker jag. När andra halvlek endast är någon minut får Samuel en passning från David som han skjuter på ett. Målvakten får fingertopparna på den och styr den utanför. Trots att vi nu både har motvind och solen i ansiktet ser det bättre ut. Bättre än i slutet av första. I den 55 minuten slår Lillis en passning till David som löper upp med bollen längs kanten och slår in den till Anton som drar sin spelare och snyggt sätter 2-1. Därefter har vi en frispark som Jens vinner nickduellen och nickar fram någon som tyvärr står offside. Annars hade det varit 3-1 där. En ny frispark 10 minuter senare på samma sätt är nära att resultera. Ja, med den skillnaden att nu försöker Jens ”målsprutan” Lundbäck själv knö in den. I den 79 minuten kommer Anton fri. Han tänker lobba över målvakten men bollen lägger sig i en håla och lobben blir inte mycket till en lobb. Dock studsar bollen på målvakten och Anton slår in sin egen retur. 3-1. Sedan ligger de på och jag skriver: ”-Det ligger i luften att snart gör de ett mål och får en straff på övertid.” Med vårt missflyt denna säsongen kändes det verkligen så fast vi reder ut det och vinner med 3-1. :D

Skribent: Otto Georgsson
Epost: Adressen Gömd

STORT TACK TILL VÅRA
HUVUDSPONSORER

 

 Varbergs Sparbank

 

 

...OCH TILL VÅRA 
ÖVRIGA SPONSORER

 

Spara

Postadress:
Träslövsläge IF
Box 2
43203 Träslövsläge

Kontakt:
Tel: 034041168
Fax: 034041168
E-post: This is a mailto link

Se all info