Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Träslövsläge IF

Följ

Träslövsläge IF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Träslövsläge IF
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Träslövsläge IF
Adress Ankarvägen 2
Postadress 43274 Träslövsläge
Telefon 0340-41168
E-post info@tlif.se
Orgnr 849600-1374
Swish 1234408480
Kontonr BG 343-9916

Om Träslövsläge IF

Träslövsläge IF är idrottsföreningen i det mest expansiva området av Varbergs kommun. Det märks tydligt i vår ”lilla klubb” där ungdomsgrupperna blir fler och större för varje säsong.

Vi är över 700 utövare inom fotboll och innebandy - från knattar på 5 år upp till senior. Att verksamheten fungerar så bra som den gör och att vi skapar en meningsfull sysselsättning på fritiden för ortens ungdomar måste vi tacka våra otroligt energiska och duktiga ideella ledare för.

Det är en stor och tuff utmaning vi har framför oss, att skapa så bra förutsättningar som möjligt för klubbens aktiva med de resurser som vi har. På Ankarvallen finns idag en idrottshall, konstgräsplan och flera naturgräsplaner.

Vår ambition är att Ankarvallen skall vara en naturlig samlingsplats med en gemytlig stämning och där alla är välkomna att delta i aktiviteterna eller heja fram våra lag!

Vill ni vara med och stödja vår verksamhet så bli gärna medlem eller stödmedlem i föreningen.

Vi ses på Ankarvallen eller i Ankarhallen!