Hoppa till sidans innehåll

Relation mellan TLIF innebandy och Warberg IC

02 SEP 2019 22:31
Med anledning av att stor del av TLIF:s herrar valde att lämna för Warberg nära inpå säsongsstart så träffades styrelsemedlemmar från respektive klubb lördagen 17 augusti.
  • Uppdaterad: 02 SEP 2019 22:31

Syftet med mötet var att reda ut vad som hänt, men även att diskutera hur vi agerar framåt. Medverkande på mötet var Björn Linde och Martin Klasson från TLIF samt Stina Wallenbeck och Anders Bengtsson från WIC.

Det var ett bra möte där vi enades om att inga oegentligheter förekommit på klubbnivå, men då det i samband med det inträffade uppstått rykten, tyckanden och spekulationer, är det viktigt att vara tydlig med vad som är fakta.

Konsekvensen för TLIF, som i det här fallet blir att laget drar sig ur Div 1 är oönskad och inget som gynnar innebandyn i Varberg, det är båda klubbarna helt eniga i.

Varberg är en relativt liten stad och hur mycket konkurrenter vi än må vara på plan är det centralt att vi delar grundläggande värderingar samt samarbetar för innebandyns och utövarnas bästa. Vi kommer tex att sätta upp ett arbete där vi tillsammans jobbar med de policys och guidelines våra respektive föreningar har.

/Björn Linde
Ordförande i Träslövsläge IF

Skribent: Sofia Svensson
Epost: Adressen Gömd

STORT TACK TILL VÅRA 
GULDSPONSORER

 

 Varbergs Sparbank

 

 

 

 

...OCH TILL VÅRA 
ÖVRIGA SPONSORER

 

 

 

 

Postadress:
Träslövsläge IF
Box 2
43203 Träslövsläge

Kontakt:
Tel: 034041168
Fax: 034041168
E-post: This is a mailto link

Se all info