Hoppa till sidans innehåll

Träslövsläge drar sig ur division 1 herrar

12 AUG 2019 10:54
Tyvärr tvingades vi 8/8 ta beslut i styrelsen om att dra oss ur division 1 för vårt seniorlag på herrsidan. Det är naturligtvis mycket tråkigt och inget som vi hade planerat eller ville göra.
  • Uppdaterad: 12 AUG 2019 10:54

Anledningen är att vi inte får ihop ett lag pga sena avhopp från en stor del av truppen.
Denna information kom som en överraskning oss sent tillhanda och vi ser ingen möjlighet att på ett par veckor lösa frågan, vare sig med egna spelare eller utifrån.
Beslutet är taget i samråd med innebandysektionen och tränare för seniorlaget.

Trots bakslaget ser vi i styrelsen och innebandysektionen positivt på framtiden och tar detta som en möjlighet att i enlighet med våra värderingar ytterligare fokusera på egna talanger och ungdomar.
Konsekvensen att dra sig ur en serie är att vi får ”börja om” i division 4. Det är förstås klubbens målsättning att ta oss upp i seriesystemet så fort som möjligt.
Vi arbetar nu för fullt med att få till stånd en så bra lösning som möjligt för de kvarvarande seniorerna, men också de som knackar på dörren.

Låt oss tillsammans se detta som en möjlighet att bygga långsiktigt och göra något riktigt bra av situationen som uppkommit för vår fina förening.

Björn Linde, ordförande

Skribent: Sofia Svensson
Epost: Adressen Gömd

STORT TACK TILL VÅRA 
GULDSPONSORER

 

 Varbergs Sparbank

 

 

 

 

...OCH TILL VÅRA 
ÖVRIGA SPONSORER

 

 

 

 

Postadress:
Träslövsläge IF
Box 2
43203 Träslövsläge

Kontakt:
Tel: 034041168
Fax: 034041168
E-post: This is a mailto link

Se all info